Skip links

Запази час

Инструктори Инструктори

Нашите инструктори

Нашите инструктори са сертифицирани и отлично подготвени след проведено специално обучение за професионални преподаватели по метода Реформър пилатес.

Ива Мозакова

Ива е позитивна и усмихната. Професионалист с огромно търпение и индивидуално внимание към всеки един човек. Държи на прецизност и осъзнатост на движението. През своя път преминава през различни школи на на обучение по йога, йога-терапия, пилатес при проблеми в крайниците и пилатес при проблеми в торса и гръбначния стълб, стречинг.
Интересува се от интергативни техники за възстановяване на здравето на тялото, като работа с миофасциалните вериги и китайска медицина. Непрекъснт търсач на знания.
Ива споделя, че за нея пилатес е много повече от тренировка. Това е преживяване. През движението ние се опознаваме и обикваме. Тренировката може да бъде терапия, както за тялото, така и за психиката. Движението е начин да живеем пълноценно и в баланс със себе си.
Ива е отдадена на това, което прави. Вярва, че всеки човек има потенциал за непрекъснато развитие. Възприема хората, с които работи като своето вдъхновение.
В своите тренировки Ива съчетава перфектен баланс между здравословно натоварване и отпускане на тялото и ума.

Йоанна Йончева

Йоанна се занимава от 4 годишна възраст с художествена гимнастика и от няколко години е треньор. Има сериозен опит с воденето на тренировки с деца. Също така е инструктор на по-интензивни фитнес тренировки за жени. Обожава да тренира и за нея движението е здраве! Преоткрива реформър пилатеса и определено той я завладява! Нейната цел е да накара хората да се чувстват пълноценни, енергични, гъвкави и контролиращи собственото си тяло правилно за добри оздравителни резултати.

Mихаил Бозуков

Mихаил е сертифициран инструктор по функционален фитнес и Реформър Пилатес. Той е с дългогодишна професионална кариера и има сериозен опит в провеждането на групови и индивидуални занимания. Състезател по лека атлетика и многократен медалист на 60 м.,100 м. и 200 м. от държавни и международни първенства за ветерани по лека атлетика.

Q Реформър пилатес студио Ви благодари и Ви очаква!

Запази час
Позвъни